تهران - میدان انقلاب - روبه روی دانشگاه تهران - خیابان فخر رازی - نرسیده به خیابان جمهوری - ابتدای کوچه مهر - پلاک 4

ویژگی های اندروید 12

ویژگی های اندروید 12


ویژگی های اندروید 12: اندروید 12 جدید ترین اندروید حال حاظر برای گوشی ها است. این اندروید تا به حال بیشترین تغییر را نسبت به دیگر اندروید ها در ظاهر داشته است.

در اندروید همیشه اولین چیزی که برای افراد جالبه و اون ها رو جذب می کند ظاهر است. که به همبن دلیل گوگل به این موضوع توجه زیادی داشته و تغییرات خیلی خوبی را به وجود آورده است که در ادامه به برسی این ویزگی ها می پردازیم.

دوره آموزش تعمیرات موبایل

دوره آموزش تعمیرات موبایل

طبق گفته های گوگل از سال 2014 تا حال بیشترین تغییرات را اندروید از نظر ظاهری در این نسخه داشته است. یعنی در واقع می توانیم بگوییم که اندروید ظاهر خود را آپدیت کرده و آورده به سال 2021، پس از اینکه متریال دیزاین را گوگل معرفی کرد.

در حال حاظر متریال دیزان پیشرفت کرده و تبدیل شده به متریال دیزاین فور یو این اسم به این معنی است که اندروید ظاهرش را برای شما تغییر می دهد یعنی به گونه ای که شما هستید ساخته می شود. که گوگل بر روی این موضوع خیلی مانور داشته البته باید این نکته را هم بگوییم که بستگی دارد که شرکت های چگونه این قضیه را پیاده می کنند.

چنانچه  به شغل تعمیرات موبایل علاقمند هستید میتوانید در دوره آموزش تعمیرات موبایل مجتمع آموزشی برق ثبت نام کنید

کاری که گوگل کرده این است که این سیستم را بر روی پیکسل ها و اندروید خام خود پیاده کرده است.

ویژگی های ظاهری اندروید 12

یکی از ویژگی های اندروید جدید که ممکن است خیلی جالب باشد این است که والپیپر گوشی تان را وقتی تغییر می دهید اندروید گوشی شما می آید و از پالت رنگی والپیپری که انتخاب کردید، استفاده می کند و این پالت های رنگی را هوش مصنوعی از تصویر در میاورد و پالت های رنگی که در میاورد بر اساس تعداد زیادی دیزاینر طرح های زیادی که داده اند انتخاب می شود و تمام سیستم عامل شما رنگ و اکسنت کالر ها به این رنگ در می آید.

البته که اندروید فقط همین تغییر در رنگ تغییرات ظاهری خود را خلاصه نکرده و این امکان را در اختیار کاربران قرار داده تا تمام آیکون های گوشی خود را تغییر دهند.

مورد بعدی و مورد توجه در اندروید 12 این است که تعداد خیلی زیادی انیمیشن به آن اضافه شده است برای مثال اگر شما گوشی موبایل خود را بخواهید با دکمه پاور خاموش کنید متوجه می شوید که نور به سمت دکمه پاور جمع می شود و گوشی را خاموش می کند در حالی که اگر سعی کنید گوشی را به ضربه زدن به وسط گوشی خاموش کنید نور به همان سمت جمع شده و گوشی خاموش می شود. این عمل گوگل به این دلیل بوده است که حس واقعی بودن را به فرد منتقل کند.

ویژگی های اندروید 12

بخش نوتیفیکیشن اندروید 12

موضوعی که در بحث اندروید جدید همه ما با آن رو به رو هستیم این است که گوگل نتوانسته هنوز در نوتیفیکیشن سنتر به یک نتیجه ثابت برسد و این موضوع را از این می توانیم متوجه شویم که نوتیفیکیشن ها در هر مدل از اندروید به یک نوع متفاوت هستند و یک الگوریتم ثابت ندارند.

می خواهیم ببینیم در اندروید 12 نوتیفیکیشن به چه صورت طراحی شده است نوتیفیکیشنی که امسال گوگل در اندروید جدید قرار داده است که کمی آن را متفاوت می کند این است که وقتی نوتیفیکیشن سنتر را باز می کنیم انگار که به یک صفحه دیگر وارد شده ایم و مثل مدل های قبل نیست که پشت آن دیده شود و یا یک حالت شفاف داشته باشد و کاملا ما یک صفحه جدید را مشاهده می کنیم که آمده و روی صفحه اصلی قرار گرفته است.

نوتیفیکیشن ها تا حد امکان در مدل جدید بزرگ تر شده اند ولی همچنان حالت بابل طور (حبابی) خود را دارند. در این قسمت هم ما همچنان می بینیم که گوگل انیمیشن اضافه کرده است مثلا زمانی که شما می خواهید یک نوتیفیکیشن را از بالای صفحه خارج کنید زمانی که آن را به سمت چپ یا راست می برید می بینید که با حباب خود به طور کامل از نوتیفیکیشن سنتر جدا می شود.

اما می رسیم به  بخش کوئیک ستینگ که این قسمت را به طور کامل گوگل تغییر داده است، دکمه ها اندازه شان بزرگ تر شده است و یک نکته ای که وجود دارد این است که شما زمانی که وای فای را در آن بالا می زنیم یک صفحه باز می شود که از طریق آن می توانیم موبایل دیتا را خاموش روشن کنیم و به وای فای مورد نظر متصل شویم و یا گوشی را از اتصال خارج کنیم.

در بخش کوئیک ستینگ و نوتیفیکیشن ما هنوز این تفکیک را مشاهده می کنیم که اعلان ها و پیام ها از هم جدا هستند و هر کدام در دسته ی خود قرار دارند.

ویجت های اندروید 12

همچنین گوگل سعی کرده با استفاده از ویجت های مختلف به نحوی ویجت های اندروید را زنده کند. در واقع ویجت های اندروید یکی از آپشن های خیلی بزرگ در اندروید هستند که خیلی مورد استفاده قرار می گیرند و یکی از ویژگی هایی است که اندروید را از آیو اس جدا می کند.

نکته جالبی که در وجت های اندروید وجود دارد این است که از اکسنت کالری که برای متریال دیزاین یو استفاده شده و مثلا با توجه به تغییر والپیپر رنگ ها عوض می شوند ویجت ها هم رنگ هایشان تغییر می کند و دول اپرا این قابلیت را دارند که از این ویژگی استفاده کنند برای ویجت های خودشان.

صفحه گوشی در حالت خاموش

زمانی که شما بر روی صفحه اصلی قفل گوشی تان هستید اگر هیچ نوتیفیکیشنی نداشته باشید یک ساعت دیجیتالی بزرگ به شما نشان داده می شود. که این ساعت با رنگ اکسنت کالر والپیپر گوشی شما هماهنگی دارد.

امنیت اندروید 12

در قسمت امنیت اندروید 12دو گزینه ی جدید که به قسمت نوتیفیکیشن سنتر اضافه شده به منظور امنیت بیشتر شما یکی برای خاموش کردن کامل دوربین است و دیگری برای خاموش کردن میکروفون، زمانی که این دو گزینه را فعال است اگر وارد دوربین گوشی شوید دوربین عمل نمی کند تا زمانی که دوباره شما دوربین را فعال کنید.

حال که داریم در مورد امنیت صحبت می کنیم باید به این موضوع هم اشاره کنیم که یک نقطه ی سبز بالای صفحه موبایل وجود دارد که هر از چند گاهی روشن می شود.

شاید بپرسید که این نقطه سبز چیست ؟ در واقع کاری که این نقطه می کند این است که به شما می گوید که دارد در حال حاظر از دوربین و یا میکروفون شما استفاده می شود که اگر بر روی آن بزنید می فهمید که با چه اپیکیشنی دوربین و یا میکروفون شما مورد استفاده قرار می گیرد.

این ویژگی های امنیتی جدید هستند که گوگل به اندروید جدید یعنی اندروید12 اضافه کرده که شما بتوانید بفهمید که داخل گوشی تان چه اتفاقی در حال افتادن است.

موضوع دیگری که اندروید در بخش امنیت آن را یک لول بالا تر برده بخش پرایوتی دش ورد است که این بخش این امکان را به شما می دهد که بفهمید که دقیقا چه زمانی چه اپی از چه سنسوری در گوشی شما استفاده کرده است.

همچنین با یک پایچارت به شما نشان می دهد که در طول 24 ساعت گذشته چند درصد از میکروفون گوشی استفاده شده ، چند درصد از لوکیشن استفاده شده ، چند درصد استفاده از دوربین و دیگر قابلیت های گوشی و سنسور ها بوده. این پایچارت در واقع این امکان را به شما می دهد بفهمید چه سنسور هایی را گوشی شما بیشتر مورد استفاده قرار می دهد.

امنیت اندروید 12

ما در خیلی موارد با این موضوع رو به رو می شویم که برخی از اپ ها به لوکیشن ما دسترسی دارند و یا اجازه دسترسی می خواهند برای استفاده از اپ، در این مورد گوگل یک کار خیلی جالب انجام داده است و این کار این است که شما می توانید به اپ اجازه دهید که دسترسی دقیق داشته باشد و یا نه فقط بتواند بفهمد که شما در چه محدوده ای هستید.

اگر به شغل های تخصصی فنی علاقه دارید و تصمیم گرفته اید که شغل خود را تغییر دهید میتوانید در کلاس های آموزش تعمیرات لوازم خانگی ، آموزش تعمیرات برد الکترونیکی ، آموزش تعمیرات ایسیو و … مجتمع آمزوشی برق ثبت نام کنید و به سرعت این حرفه ها را یاد بگیرید.

مشکلات سیستم عامل اندروید

سیستم عامل اندروید را متاسفانه خیلی ها با این عنوان می شناسندکه یک سیستم عامل لگی ،  با مصرف بالا از باتری ، مصرف بالا از منباع و …است. البته که این موضوع در این حد که بزرگ نمایی میشود وجود ندارد ولی به طور کلی تا حدودی قابل پذیرش است و این موضوع را گوگل هم قبول کرده است.

اگر از اندروید استفاده کنیم می دانیم که اندروید تا حد زیادی از منابع استفاده می کند و در برخی مواقع باعث می شود که لگی شود. با اینکه شاید گوشی شما رم و سی پی یو بالایی داشته باشد ولی باز هم این اتفاق رخ می دهد.

اما اتفاقی که افتاد این بود که پروداکت منیجر و یا مدیر محصول اندروید آمد در این باره توضیح داد که این اتفاق به این علت می افتاد که اپ های مختلف هم زمان شروع می کردند با سیستم عامل صحبت کردن که این موضوع باعث می شد سیستم عامل درگیر شود و نتواند انیمیشن ها و اسموت نسی که اندروید لازم دارد را داشته باشد.

حال کاری که کرده اند این است که با تغییراتی که در پکیج ها به وجود آورده اند باعث شده اند که این قضیه تا 20% کاهش پیدا کند و سرعت عملکرد اندروید بالا تر برود.

آپشن های اندروید 12 برای گیمینگ

اندروید12 یک قسمت دیگر هم اضافه کرده است به نام گیم دش بورد که با استفاده از آن می توانیم داخل گیم ها یک آیکون برای گیم داشته باشیم که دسترسی به یک سری از تنظیمات مورد نیاز را برای ما درون بازی امکان پذیر می کند.

یک آپشن دیگر که گیم دش برد دارد این است که اگر آن را فعال کنید زمانی که وارد گیم می شوید توی گیم به صورت خود به خود گوشی شما دو نات دیسور مود را فعال می کند .

از آن به بعد برای شما اگر پی ام بیاد نوتیفیکیشن نمی آید و کسی مزاحمتون نمی شود وسط بازی کردن که این آپشن خیلی برای افرادی که کار گیمینگ کار می کنند آپشن خیلی خوبی می باشد.

بخش پرایوت کور در اندروید 12

همچنین گوگل یک بخش دیگری هم به این اندروید اضافه کرده به نام اندروید پرایوت کور، اندروید پرایوت کور در واقع یک قسمت از اندروید است که نقش یک سند باکس را دارد یعنی یک بخش محافظت شده که نمی تواند به اینترنت متصل شود و هیچ کار خاصی نمی تواند انجام دهد.

این سند باکس کمک می کند که دیتا های مهم شما که نیاز به پردازش دارند وارد آن شوند و خروجی به شما فایل را به صورت پردازش شده تحویل می دهند.

ما در این مطلب تمامی مطالب مهمی که نیاز بود درباره اندروید 12 بدانید را بررسی کردیم. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

مجتمع آموزشی برق برگزار کننده دوره های مهارتی فنی مانند: آموزش PLC ، آموزش برق ساختمان ، آموزش نصب دوربین مدار بسته و …. برای دریافت مشاوره رایگان با شماره : 02166577392 تماس بگیرید.

رای دهید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *