تهران - میدان انقلاب - روبه روی دانشگاه تهران - خیابان فخر رازی - نرسیده به خیابان جمهوری - ابتدای کوچه مهر - پلاک 4

مکانیک خودرو بهتر است یا برق خودرو؟

مکانیک خودرو بهتر است یا برق خودرو؟


مکانیک خودرو بهتر است یا برق خودرو؟ آنچه که می دانید این است که خودرو سازی به دو زمینه مختلف از هم جدا می شود. مکانیک ماشین  و برق ماشین. در زمینه مکانیک ماشین، شما باید با قطعات مکانیکی و نحوه کار آن‌ ها آشنا باشید. مکانیک ماشین می تواند مشتمل بر معماری اجزا، نصب ترمز و دیسک ‌ها، تعمیر موتور، ترمز و سیستم سوخت رسانی، برطرف کردن انواع مشکلات مکانیکی و سایر موارد است. در زمینه باتری سازی، شما باید با الکترونیک، ابزار های اتوماسیون، نحوه نوشتن کد های نرم افزاری، انجام آزمایشات و اجرای سیم کشی صحیح آشنا شوید.

برگزاری دوره آموزش مکانیکی خودرو و دوره آموزش برق خودرو  و آموزش کارشناسی رنگ خودرو در مجتمع آموزشی برق بصورت تخصصی و حرفه ای با 30% تخفیف در شهریه

آموزش مکانیک خودرو

با توجه به توانایی ‌ها و علایق شما، انتخاب مکانیک ماشین یا برق ماشین بسیار مهم است. هر دو رشته مکانیک ماشین و برق ماشین دارای مزایا و کاربرد های خاص خود هستند. انتخاب بین این دو رشته بستگی به علایق و هدف شغلی شما دارد. در این مقاله ضمن آشنایی با مکانیک ماشین و برق ماشین، شباهت های این دو رشته را مورد بررسی قرار داده و در نهایت تفاوت های این دو رشته توضیح داده می شود تا بتوانید گزینه بهتر را برای خود انتخاب کنید.

مکانیک خودرو بهتر است یا برق خودرو؟

آشنایی با مکانیک ماشین

مکانیک ماشین به مطالعه، طراحی، تعمیر و نگهداری اجزای مکانیکی خودرو مانند موتور، گیربکس، سیستم تعلیق و سیستم ترمز می‌ پردازد. اگر به مکانیک، دینامیک و کار با قطعات فیزیکی خودرو علاقه‌ مند هستید، مکانیک ماشین ممکن است برای شما مناسب باشد.

آشنایی با مکانیک خودرو

آشنایی با برق ماشین

برق ماشین به بررسی، طراحی و تعمیر سیستم ‌های الکترونیکی و برقی خودرو می ‌پردازد. این موارد شامل سیستم‌ های کنترل موتور، سیستم‌ های انژکتوری، سیستم ‌های ارتباطی، روشنایی، چراغ ها، باطری سازی، تعمیر ایسیو، دینام و استارت است. اگر به الکترونیک، برق و کار با سیستم‌ های دیجیتال علاقه‌ مند هستید، برق ماشین ممکن است برای شما مناسب باشد.

آشنایی با برق خودرو

شباهت های مکانیک ماشین و باتری سازی

هر دو رشته مکانیک ماشین و برق ماشین دارای برنامه‌ های آموزشی متنوعی هستند، از دوره‌ های کوتاه مدت تا دوره ‌های تحصیلی بلند مدت. شما می‌ توانید بر اساس زمان و منابع موجود خود یک برنامه آموزشی مناسب انتخاب کنید. مکانیک و برقکار خودرو دارای شباهت هایی هستند که باعث شده است برتری آن ها نسبت به یکدیگر قابل لمس نباشد. متخصصان هر دو حوزه روی انواع خودرو های قدیمی و جدید کار می کنند و با ابزار مکانیکی خود سعی دارند مشکلات رایج در بخش های مختلف خودرو را شناسایی کرده و با راه حل های کاربردی آن ها را حل کنند.

این افراد باید جزئی نگر بوده و با دقت زیاد به بررسی مسائل بپردازند.  یکی دیگر از شباهت های کاری مکانیک و برق ماشین را می توان ضرورت استفاده از ابزار ایمنی و رعایت نکات بهداشتی برای سلامت کارکنان این حوزه عنوان کرد.

شباهت های مکانیک خودرو و برق خودرو

تفاوت بین بازار کار و درآمد مکانیک ماشین و برق ماشین

بالا رفتن آمار خرید خودرو های داخلی و خارجی و هم چنین پیچیدگی عیب یابی و تعمیر آن ها موجب شده است افراد به مکانیکی های ماشین مراجعه کنند تا مشکلات مکانیکی و الکتریکی خود را برطرف کنند. با توجه به تغییرات در صنعت خودرو و پیدایش خودرو های برقی ممکن است بازار کار برای کارشناسان برق ماشین در آینده دچار تغییراتی شود. اما هم چنان تقاضای بالایی برای متخصصان مکانیک و برق ماشین وجود دارد. بنابراین، هر دو رشته دارای فرصت‌ های شغلی خوبی هستند و علاقه مندان می توانند با احداث مغازه مکانیکی خود به درآمد بالا برسند.

تفاوت بین بازار کار و درآمد مکانیک خودرو و برق خودرو

تفاوت بین تخصص های مورد نیاز مکانیک ماشین و برق ماشین

در مکانیک ماشین، شما نیاز به دانش فنی در مورد قطعات مکانیکی و نحوه کار آن‌ ها دارید. در برق ماشین، شما باید با مفاهیم الکترونیکی و برنامه ‌نویسی آشنا باشید. بسته به علایق و توانایی‌ های شما، ممکن است یکی از این رشته‌ ها برای شما مناسب ‌تر باشد.

مکانیک ماشین به طور عمده روی موتور، سیستم ترمز، فرمان، سیستم سوخت رسانی، کلاچ، گیربکس، جلوبندی، سیستم اکسل و غیره کار می کند و از تجهیزات تخصصی برای عیب یابی، تعمیر و تعویض قطعات معیوب استفاده می کند. در حالی که تکنسین برق ماشین آزمایش هایی را انجام می دهند، مشکلات را شناسایی می کنند و در صورت لزوم آن ها را تعمیر می کنند.

سیم کشی برق در درجه اول توسط برق کاران انجام می شود، در حالی که مکانیک ماشین بر روی سیستم خودرو تمرکز می کند. علاوه بر این، برق کاران می توانند علاوه بر کار بر روی سیستم های داخل و خارج خودرو، سیستم های الکتریکی جدید را نصب کرده و سیستم های موجود را تعمیر کنند.

تفاوت بین موقعیت های شغلی مکانیک ماشین و برق ماشین

هر دو رشته امکان کار در صنایع مختلفی را فراهم می ‌کنند. مکانیک ماشین می ‌تواند در صنایع ساخت و تولید، تعمیرگاه‌ ها و  مکانیکی ها کار کند. باتری سازی نیز می ‌تواند در شرکت‌ های خودرو سازی، تولید قطعات الکترونیکی و تعمیرگاه های مکانیکی مشغول به کار شود. در نهایت، تصمیم انتخاب محل کار بر اساس علایق، توانایی ‌ها و اهداف شغلی شما خواهد بود. شما می ‌توانید با بررسی دقیق ‌تر هر دو رشته و صحبت با افرادی که در این حوزه ‌ها کار می ‌کنند، تصمیم بهتری بگیرید.

تفاوت بین موقعیت های شغلی مکانیک خودرو و برق خودرو

آموزشگاه فنی پایتخت برگزار کننده دوره مکانیک ماشین و برق ماشین

برای استفاده از فرصت های هیجان انگیز در صنعت مکانیک و برق ماشین، باید در این زمینه کاملاً واجد شرایط و آموزش دیده باشید. شما می توانید آموزش را زمانی شروع کنید که حداقل 14 سال سن داشته باشید. آموزشگاه فنی پایتخت دوره صفر تا صد مکانیک ماشین و برق ماشین را توسط اساتید و تکنسین های خبره برگزار می کند. این دوره صفر تا صد تمام مواد لازم برای تکمیل دوره کارآموزی و تبدیل شدن به یک فرد متخصص در حوزه مکانیک و برق ماشین تمام عیار را پوشش می دهد.

نگرانی ‌های مربوط به سلامت و ایمنی را که همراه با موقعیت شغلی است و هم چنین آموزش انواع ماشین ‌ها و تجهیزاتی که به صورت روزانه استفاده می ‌کنید، یاد خواهید گرفت. هم چنین این دوره ها به نحوه صحبت با مشتریان و اطمینان از برآورده شدن نیاز های آن ها می پردازد. در نهایت، نحوه آزمایش انواع مختلف سیستم های مکانیکی و الکتریکی با استفاده از ماشین های کامپیوتری به روز را خواهید آموخت. پس از تکمیل دوره، کارآموزان واجد شرایط موقعیت های تمام وقت در مغازه های مکانیک، نمایندگی ها و سایر شرکت های نیازمند مکانیک و برق ماشین خواهند بود.

از مزیت های ثبت نام در آموزشگاه فنی پایتخت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آموزش صفر تا صد سرفصل های تخصصی
  • تدریس توسط اساتید و تکنسین های حرفه ای
  • آموزش عملی در کارگاه های آموزشی مجهز به ابزار و تجهیزات پیشرفته
  • پشتیبانی نامحدود
  • تجدید دوره رایگان
  • مشاوره راه اندازی کسب و کار
  • در نظر گرفتن خوابگاه نزدیک به محل آموزشگاه با امکانات مناسب
  • موقعیت مکانی قابل دسترس آموزشگاه
  • ارائه مدرک فنی و حرفه ای معتبر و دو زبانه
5/5 - (1 امتیاز)


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *