تهران - میدان انقلاب - روبه روی دانشگاه تهران - خیابان فخر رازی - نرسیده به خیابان جمهوری - ابتدای کوچه مهر - پلاک 4

بازار کار plc و سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار کار

بازار کار plc و سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار کار


پی ال سی یک کنترل کننده منطقی برنامه پذیر است که از خانواده ی کامپیوتر‌ها به شمار می‌روند. پی ال سی از اجزای مختلف با وظایف متنوع تشکیل شده است. این اجزا شامل منبع تغذیه، واحد پردازنده مرکزی، حافظه، رابطه برنامه نویسی و واحد ورودی و خروجی هستند. پی ال سی ها در صنایعی مانند خودرو سازی، پلاستیک سازی، صنایع غذایی، ذوب و فلزات به کار می رود.

آموزش پی ال سی

در حقیقت پی ال سی ابزاری است که سیگنال های ورودی را از محیط دریافت می کند بر اساس برنامه از پیش تعیین داده سیگنال های دریافتی را پردازش می کند و فرمان اجرا را صادر می کند. در گذشته از پنل های کنترل استفاده می شد که به رله های الکترو مغناطیسی وابسته بودند. اما امروزه پی ال سی ها جایگزین آن ها شده اند.

از آن جایی که پی ال سی ها در صنایع مختلف به کار می روند و کار با آن ها امری تخصصی می باشد و نیروی متخصص در این زمینه  لازم دارد با یادگیری این شغل فنی می توانید درامد بالایی کسب کنید.در این حرفه باید یک برند ساده را انتخاب کنید و روی آن کار کنید به این صورت به مرور زمان در سایر برند ها هم خبره می شوید. در نتیجه شرکت ها بر سر استخدام شما رقابت می کنند. به همین دلیل هرگز بدون داشتن تخصص ، مهارت و تجربه کافی وارد بازار کار plc نشوید و اجازه دهید به حد کافی تجربه به دست آورید بعد پروژه قبول کنید.

شغل plc چیست؟

خیلی از افراد می پرسند شغل plc چیست؟ شغل (Programmable Logic Controller) یا کنترل کننده منطق برنامه‌پذیر، مربوط به حوزهٔ کنترل و اتوماسیون صنعتی است.. مهندس کنترل کننده منطقی برنامه پذیر مسئولیت برنامه‌نویسی، تنظیم، نصب و عیب‌یابی سیستم‌های کنترلی ) را به عهده دارند. مهندس کنترل کننده منطقی برنامه پذیر باید به خوبی با زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی مانند Ladder Logic، Structured Text یا Function Block Diagram آشنا باشند. همچنین برای پیاده‌سازی سیستم‌های کنترل کننده منطقی برنامه پذیر، باید اطلاعات عمومی در مورد تجهیزات صنعتی، سنسورها، اتصالات و روش‌های ارتباطی را نیز داشته باشند.

شیوه های درآمدی پی ال سی

در روش اول پس از کسب مهارت می توانید رزومه خود را برای شرکت های پی ال سی محور که معمولا برای جذب متخصصین اگهی های استخدام منتشر می کنند ارسال کنید و در صورت پذیرش به استخدام این شرکت ها در میایید و به طور رسمی می توانید به عنوان پی ال سی من شرکت  بر روی پروژه های صنعتی کار کنید.

در این صورت درامدی مشخص و ماهانه به طور متوسط 15 تا 20 میلیون تومان می توانید کسب کنید که این مبلغ با توجه به شرکت و مهارت شما  می تواند افزایش یا کاهش پیدا کند. در حال حاضرکنترل کننده منطقی برنامه پذیر دلتا و کنترل کننده منطقی برنامه پذیر زیمنس پرکاربردترین برندها در ایران هستند که بسیاری از صنایع و کارخانجات از آن استفاده می‌کنند پس اگر بتوانید به عنوان متخصص در این شرکت ها مشغول شوید می توان گفت آینده شما تضمین است.

روش دیگر درامد زایی در این حرفه کار کردن به صورت آزاد و مستقل است. به این صورت که بعد از کسب مهارت به صورت آزاد پروژه می گیرد و پس از پایان کار درامدی بسیار بالاتر نسبت به درامد مشخص شرکت ها کسب می کنید اما درامد زایی با این روش ریسک بالایی دارد.

شیوه های درآمدی پی ال سی

زیرا کار فرما به سختی می تواند پروژه ها را به افراد بسپارد و اطمینان حاصل کند که به درستی و به موقع انجام می دهند اما در صورتی که موفق به گرفتن پروژه شوید سود بسیار بالایی عاید شما می شود و می توانید نرخ پروژه و نوع قرارداد را خودتان مشخص کنید.

برای کار کردن به صورت آزاد از تبلیغات غافل نشوید. حتما در فضای مجازی و کانال های تلگرام و اینستاگرام اگهی تبلیغاتی درج کنید و در سایت های مانند دیوار و شیپور آگهی ثبت کنید.

همچنین می توانید کارت ویزیت خود را به مغازه های فروش تجهیزات الکتریکی، تکنسین های ساختمان و الکترونیک بدهید تا در صورت نیاز به شما مراجعه کنند و یا شما را معرفی کنند.

یکی دیگر از روش های درامد زایی در رشته پی ال سی به این صورت است که در سایت هایی مانند آچاره و استاد کار مهارت ها و تخصص خود را شرح دهید و با آن ها همکاری کنید.

روش دیگر درامد زایی به عنوان مدرس است. یعنی می توانید از تجربه و مهارت خود استفاده کنید و در آموزشگاه های پی ال سی مشغول به کار شوید .در این روش باید همیشه اطلاعات به روزی داشته باشید تا بتوانید آن ها را به مهارت آموزان منتقل کنید و سوالات آن ها را پاسخ دهید.

در بین تمامی روش هایی که گفته شد روش اول یعنی استخدام در شرکت ها راحت ترین روش درامد زایی است. اما اگر فرد ریسک پذیری هستید و می خواهید درامد بیشتری کسب کنید روش های دوم و سوم را امتحان کنید. بازار کار این رشته بسیار گسترده و پر سود است. پس هرچه در این مسیر پیشرفت بیشتری داشته باشد موقعیت بهتری کسب می کنید و در پی آن درامد بالاتری به دست خواهید اورد.

برای ورود به بازار کار plc چکار کنیم ؟

برای ورود به هر حرفه ای مهارت و تخصص اولیه لازم است. برای ورود به بازار کار plc هم باید ابتدا با روش نصب و تعمیرات آن اشنا باشید. برای یاد گیری، بهترین راه شرکت در دوره آموزش plc است. باید در کلاس های آموزشی پی ال سی تحت نظر سازمان فنی حرفه ای شرکت کنید و صفر تا صد کار را به صورت تئوری و عملی یاد بگیرید و پس از کسب نمره قبولی در ازمون، مدرک پایان مهارت دریافت کنید.

به طور خلاصه یک متخصص پی ال سی باید پی ال سی یکپارچه و ماژولار، قطعات پی ال سی و طرز کار آن ها را بشناسد. با سخت افزار و نرم افزار لوگو اشنا باشد. از پی ال سی دلتا و زیمنس اطلاعات داشته باشد. دستورهای برنامه نویسی پی ال سی و نحوه کنترل رله کنتاکتوری را یاد گرفته باشد. سیستم های عدد نویسی و برنامه نویسی فلوچارتی و نمایش جعبه ای از مباحثی است که باید روی آن تسلط داشته باشد.

برای ورود به بازار کار plc چکار کنیم ؟

برای ورود به بازار کار plc و موفقیت در این حرفه باید اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری خود را همیشه به روز کنید چرا که دنیا و تکنولوژی و امکانات روز به روز در حال تحول است و به روز بودن در این شرایط باعث می شود کمتر دچار مشکل شوید.

همچنین باید رزومه حرفه ای و مناسبی برای این حرفه تهیه کنید. توانایی ها ، تجربیات و نام برند های معروفی که با آن ها کار کرده اید را در رزومه خود ذکر کنید. همچنین ذکر تحصیلات و مهارت های شما در این زمینه بسیار اهمیت دارد چرا که رزومه بهتر، موقعیت های شغلی بالاتری را برای شما به همراه دارد. پس تمامی پروژه هایی که روی آن کار کرده اید چه برای کسب تجربه و چه برای شرکت ها و کارخانه ها حتما در رزومه ذکر کنید.

لازم نیست که کسی به شما سفارش پروژه بدهد فقط کافی است روی پروژه های پر کاربرد کار کنید تا تمام اصول پروژه را یاد بگیرید و در رزومه و مصاحبه به عنوان یک قابلیت ارائه دهید چرا که این پروژه ها بازتاب توانایی های شما است. فراموش نکنید که همیشه حقیقت را در رزومه بنویسید. پی ال سی دلتا و زیمنس از پی ال سی های پرکاربرد بازار ایران هستند پس بهتر است تجربه کار با این دو نوع پی ال سی را داشته باشید.

درامد plc در ایران

درآمد plc در ایران؟کنترل کننده منطقی برنامه پذیر را می توان در دسته مشاغلی که درآمد بالایی دارند قرار داد. نتایج بررسی ها نشان می دهد که فرد متخصص در این رشته قادر به کسب درآمد 20 الی 40 میلیون در ماه خواهد بود. البته دقت داشته باشید که این میزان تنها یک تخمین است و بسته به توانایی و مهارت‌های هر فرد این میزان می تواند متغیر باشد.ازار کار plc بسیار گسترده است مخصوصا در کشور های صنعتی درآمد بسیار بالایی می توانید کسب کنید. اگر در زمینه پی ال سی ها مهارت و تجربه کافی داشته باشید و در کشور های اروپایی مشغول به کار شوید می توانید درآمد بسیار بسیار بالایی داشته باشید.  شیوه های متفاوتی برای افزایش درآمد در این حوزه وجود دارند یکی از آن ها می تواند استخدام در شرکت ها و کارخانه های صنایع مختلف باشد، درآمدی که از این طریق می توانید کسب نمایید مبلغی حدود 6 الی 12 میلیون تومان است.

روش دیگر اخذ پروژه ها به صورت آزاد می باشد که میزان درآمد بسیار بیشتری را در پی دارد اما ریسک های زیادی را نیز شامل می شود. در نتیجه به عنوان یک پیشنهاد می توانید پس از آموزش و تبدیل شدن به یک فرد متخصص در کنار استخدام شدن در صنایع مختلف، پروژه هایی را نیز به صورت آزاد اخذ نموده و یا در صورت علاقه به تدریس، در آموزشگاه ها اقدام به تدریس نمایید و به همین ترتیب میزان درآمد خود را افزایش دهید. به همین دلیل لازم است که افراد در این زمینه مهارت کافی را کسب کنند. مجتمع آموزشی برق در ایران سهم بزرگی را در این عرصه ایفا می کند. این مجموعه به آموزش کنترل کننده منطقی برنامه پذیر زیمنس، دلتا و فتک می پردازد و به شکل حضوری و آنلاین به تمامی علاقه مندان خدمات ارائه می دهد.

 

میزان درآمد یک متخصص پی ال سی در ایران

5/5 - (1 امتیاز)


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • محمد مهدی وفایی گفت:

    به نام خدا

    با سلام

    اینجانب دانشجوی کارشناسی ارشد، رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت هستم، موضوع پروژه بنده ، طراحی دستگاه ایربلوینگ هست، خواستم بپرسم مکانیزم تزریق دقیق پلاستیک با گرم مشخص به داخل قالب چگونه می باشد؟
    با تشکر