تهران - میدان انقلاب - روبه روی دانشگاه تهران - خیابان فخر رازی - نرسیده به خیابان جمهوری - ابتدای کوچه مهر - پلاک 4

بهترین شغل های فنی و تعمیراتی

بهترین شغل های فنی و تعمیراتی


بهترین شغل های فنی و تعمیراتی : شغل های فنی و تعمیراتی معمولاً به نقش های تخصصی مرتبط با فناوری و ماشین آلات اشاره دارد. این نقش ها لزوماً به هیچ نوع تحصیلات پیشرفته ای نیاز ندارند، بلکه اغلب می توانید از طریق شرکت در دوره های آموزشی عملی و جامع، مانند دوره های کارآموزی یا دوره های زیر نظر سازمان فنی و حرفه ای، گواهینامه معتبر فنی و حرفه ای کسب کنید. برخی از مشاغل ممکن است به داشتن سرمایه و جواز کسب برای راه اندازی نیاز داشته باشند.

بهترین شغل های فنی و تعمیراتی

برای موفقیت در یک شغل فنی، باید دانش تخصصی مرتبط و مهارت‌ های عملی را کسب کنید و ممکن است برای درجاتی از کار به استقامت و استعداد فیزیکی نیاز داشته باشید. در این مقاله، بهترین شغل های فنی و تعمیراتی را به شما معرفی کرده و اطلاعاتی را شامل وظایف آن ها، نحوه ورود به شغل، بازار کار و درآمد هر یک به شما معرفی می کنیم تا برای ورود به بازار کار و کسب درآمد هیچ مشکلی نداشته باشید. اگر به فکر ورود به بازار کار و انتخاب شغل فنی و تعمیراتی خوب هستید، فهرست کامل بهترین مشاغل فنی و تعمیراتی را مطالعه فرمایید.

تعمیرات تلفن همراه یکی از بهترین شغل های فنی

به نظر می رسد به فناوری گوشی های هوشمند علاقه مند هستید؟ آیا همیشه علاقه مند به باز کردن قطعات برای بررسی نحوه عملکرد آن ها هستید؟ آیا دوست دارید نحوه کار و تعمیر سیستم تلفن همراه، باتری، صفحه نمایش لمسی یا حافظه داخل آن را یاد بگیرید؟ اگر پاسخ مثبت است، برای آشنایی بیشتر با نحوه شروع حرفه خود به عنوان تعمیرات سخت افزار تلفن همراه، تحقیق کنید.

قبل از انتخاب شغل، هر فرد باید بررسی کند که آیا آینده در آن رشته خوب است یا خیر. همین مورد برای حرفه تعمیرات  تلفن همراه نیز صدق می کند. تنها در صورتی که آینده صنعت تعمیرات تلفن همراه روشن و پربار باشد، باید تکنسین تعمیر تلفن همراه را انتخاب کنید.تعمیرات موبایل

بسیاری از دانش آموزانی که دوست ندارند درس بخوانند یا توانایی پرداخت هزینه تحصیل در دانشگاه را نداشته باشند و تحصیل در دانشگاه را رها می کنند، می خواهند تعمیر موبایل را یاد بگیرند و به یک تکنسین حرفه ای تبدیل شوند. آن ها در یک دوره تعمیرات تلفن همراه ثبت نام می کنند تا در یک دوره کوتاه مدت به تسلط کافی رسیده و سپس حرفه خود را در تعمیرات تلفن همراه با راه اندازی یک مغازه در این زمینه شروع می کنند.

تعمیرکاران موبایل وظیفه نصب، تست، آنالیز و تعمیر انواع مختلف گوشی های هوشمند را بر عهده دارند. شخص در محل کار مسئول رفع ایرادات تلفن همراه است که توسط مشتری وارد شده است. فرد تلفن همراه معیوب را دریافت می‌کند، مشکلات را تشخیص می‌دهد، در صورت نیاز تعمیرات نرم افزاری یا سخت‌ افزاری را انجام می ‌دهد و از عملکرد مؤثر قبل از تحویل به مشتری اطمینان حاصل می کند. رشد بی سابقه صنعت تلفن همراه در دنیا باعث ایجاد مشاغل مرتبط زیادی شده است که به این صنعت وابسته هستند. حرفه تعمیرات تلفن همراه یکی از حرفه هایی است که بسیاری از افراد توانسته اند کسب و کاری سود آور ایجاد کنند.

آموزش تعمیرات تلفن همراه به صورت کوتاه مدت بوده و شما می توانید با شرکت در آموزشگاه های دارای نماد اعتماد و با سابقه عالی، مدرک فنی و حرفه ای تعمیرات تلفن همراه خود را اخذ نموده و در موقعیت های شغلی منحصر به فردی استخدام شده یا کسب و کار شخصی خود را راه اندازی نمایید. به عنوان یک فرد تازه کار در این صنعت، می ‌توانید در مراکز مختلف خدمات تعمیرات تلفن همراه، مراکز پشتیبانی یا در فروشگاه‌ های بزرگ تلفن همراه یا کارگاه ‌ها یا تأسیسات تعمیر لوازم الکترونیکی مشاغلی دریافت کنید. فرصت های شغلی مرتبط با تعمیر گوشی های هوشمند عبارتند از: تکنسین تعمیر گوشی های هوشمند، تکنسین خدمات و تکنسین تست و تعمیر.

برای چشم انداز آینده شغلی تعمیرات تلفن همراه باید بگوییم که همان طور که تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است، پتانسیل جدیدی در صنعت تعمیرات تلفن همراه در حال رشد است. بر اساس گزارش مخابرات کشور، در حال حاضر میلیون ها کاربر تلفن همراه در ایران وجود دارد. تخمین زده می شود که در سال های آینده شاهده رشد چشم گیر آمار استفاده از مدل های مختلف موبایل باشیم. این مورد فرصت های شغلی جدیدی را برای حدود 4 میلیون نفر از افراد ماهر در بخش تعمیرات تلفن همراه در پنج سال آینده باز خواهد کرد.دوره آموزش تعمیرات موبایل

با مدل ‌های جدید موبایل هایی که هر هفته عرضه می‌ شوند و برند های جدید موبایل که هر از گاهی ظاهر می‌ شوند، هیچ کمبودی در فضای کاری برای افراد مشتاق تعمیر موبایل وجود ندارد. صنعت تعمیرات تلفن همراه جدا از صنعت واقعی گوشی های هوشمند خود را پرورش داده و گسترش داده است. به غیر از شرکت هایی که مراکز خدمات خود را دارند، مراکز خدمات مستقل نیز وجود دارند که در آن ها به یک فرد ماهر نیاز است. برای کسب اطلاعات دقیق تر و کافی برای این حرفه حتما مقاله ” معرفی شغل تعمیرات موبایل ” را بخوانید.

تعمیرات لوازم خانگی

به طور متوسط هر خانواده  حداقل دارای پنج دستگاه لوازم خانگی است. لوازم خانگی از قطعات پیچیده ای تشکیل شده است که افراد عادی قادر به عیبی بابی و تعمیرآن ها نیستند. بنابراین بسیاری از صاحبان خانه، شماره یک تکنسین تعمیر لوازم خانگی مورد اعتماد را در دفترچه تلفن خود نگه می دارند. تقاضای زیادی برای تعمیر کاران لوازم خانگی در سراسر دنیا وجود دارد.

اگر می خواهید یک تجارت موفق در تعمیرات لوازم خانگی داشته باشید، ابتدا باید یک تکنسین خوب تعمیر لوازم خانگی شوید. برخی از تعمیرکاران در لوازم کوچک مانند مایکروویو تخصص دارند، در حالی که برخی دیگر با وسایل بزرگ تر مانند یخچال و ماشین لباسشویی کار می کنند.تعمیرات لوازم خانگی

برای تشخیص مشکلات لوازم خانگی، تکنسین ها باید آن ها را بررسی کرده تا نشت مایعات و صدا های بلند را پیدا کنند و گاهی اوقات باید دستگاه‌ ها را جدا کرده و قطعات را بررسی ‌کنند تا مشخص شود که آیا درست کار می‌ کنند یا خیر. برای تشخیص مشکلات، تعمیرکاران از ابزار های تشخیصی استفاده می کنند.

اگر مشکلی شناسایی شود، متخصصان لوازم خانگی یا قطعات معیوب را با روغن کاری یا تمیز کردن تعمیر می کنند یا قطعات جدید را نصب می کنند. متخصصان از انبردست، آچار و سایر ابزار های اساسی و هم چنین ابزار های پیچیده تر مانند تجهیزات لحیم کاری استفاده می کنند. اگر وسیله ای حاوی اجزای الکتریکی معیوب باشد، مکانیک ها اغلب مدار های جدیدی را نصب می کنند. در خدمات تعمیر لوازم خانگی متخصصان، هزینه عیب یابی و تعمیر را تخمین می زنند، سوابق کاری را نگهداری می کنند و صورت حساب را به مشتری ارسال می کنند.

افراد فعال در حوزه تعمیر لوازم خانگی، متخصصانی که روی وسایل کوچک کار می کنند، روز های خود را در مغازه هایی با نور مناسب و دارای تهویه می گذرانند. اگر لوازم خانگی بزرگ را تعمیر کنند، اغلب بخشی از روز خود را برای انجام تعمیرات به خانه مشتریان می‌ روند. انجام تعمیرات لوازم خانگی خطرات کمی دارد، اما در خدمات خانگی متخصصان باید مراقب باشند تا از برق گرفتگی جلوگیری کنند و اقدامات احتیاطی مناسب را برای بلند کردن وسایل سنگین انجام دهند.

خوبی شغل تعمیر لوازم خانگی این است که می توانند هر چیزی را تعمیر کنند. تکنسین های تعمیرات لوازم خانگی خدمات لوازم خانگی از جمله ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی، یخچال، جاروبرقی و مایکروفر را انجام می دهند. اگر چه برای یادگیری این حرفه هیچ آموزش رسمی در دسترس نیست، دوره های صفر تا صد تعمیرات لوازم خانگی توسط آموزشگاه های معتبر برگزار می شود.آموزش تعمیرات لوازم خانگی

تعمیرات برد

بسیاری از افراد نمی دانند که وسایل الکترونیکی، دستگاه ها و اقلامی که در اختیار دارند، بر پایه چندین مؤلفه داخلی ساخته شده اند که با هم کار می کنند تا عملکرد ها و ویژگی های لازم را ارائه دهند. به عنوان مثال، یک تلفن همراه چیزی بیش از بدنه، دکمه ها و صفحه نمایشی است که در بیرون می بینید. در داخل دستگاه چندین قطعه وجود دارد که اجزای لازم را در خود جای داده و به هم متصل می کند. یکی از این قطعات هسته به اختصار برد مدار چاپی یا PCB نامیده می شود.

بردهای مدار چاپی پایه و اساس اکثر لوازم الکترونیکی هستند. از آن ها برای اتصال و همگام سازی مکانیکی همه عناصر محصول استفاده می کنند. تنها تا پایان سال 2018 میلادی، ارزش فروش جهانی محصول PCB به 82 میلیارد دلار رسید. این موضوع به شما ایده ای در مورد این که چگونه PCB ها در تولید استفاده می شوند، می دهد. بنابراین بازار کار شغل تعمیرات برد بسیار عالی بوده و رو به پیشرفت است.تعمیرات برد

بدون آن ها، بسیاری از دستگاه ها به سادگی کار نمی کنند. در صورت خرابی یا نقص عمده، می تواند مشکلات بسیار جدی ایجاد کند. برد های الکترونیکی نیز آسیب نا پذیر نیستند. با گذشت زمان، آن ها فرسودگی و خرابی زیادی را تجربه می کنند که می تواند عملکرد آن ها را با مشکل مواجه کند. مواردی مانند آب و هوا، رطوبت، طول عمر و حتی آسیب فیزیکی می تواند بر وضعیت برد ها تأثیر بگذارد.

خوشبختانه، تعمیر یا ساخت مجدد برد های الکتریکی امکان پذیر است تا آن ها را دوباره شبیه به نو کند. البته، قبل از این که بتوان هر بردی را تعمیر یا بازسازی کرد، مهندسان باید علت خرابی آن را در وهله اول تشخیص دهند و درک کنند. اگر ندانید چه مشکلی پیش آمده است، نمی ‌توانید به خوبی مشکل را حل کنید. دانستن و شناسایی برخی از رایج ترین مشکلات مرتبط با PCB ها بسیار سودمند است، به طوری که زمانی که دستگاهی از کار افتاد، حداقل متوجه می شوید که چه مشکلی رخ داده است.

برد های الکترونیکی از نظر مکانیکی برای پشتیبانی و اتصال همه اجزای داخل دستگاه، که با استفاده از مسیر های رسانا همگام‌ سازی می‌شوند، ضروری هستند. این موضوع به جریان الکتریسیته اجازه می‌ دهد آزادانه از طریق مسیر های روی برد از جزء به جزء دیگر جریان یابد.

قطعات PCB به برد لحیم می شوند که به صورت الکتریکی و مکانیکی آن ها را به مدار کلی متصل می کند. این قطعات شامل مواردی مانند باتری، مقاومت ها، LED ها، ترانزیستورها، خازن ها و موارد دیگر است. برد های الکترونیکی تقریباً در هر وسیله الکترونیکی که ممکن است پیدا کنید، از تلفن های هوشمند و رایانه گرفته تا تلویزیون و جارو برقی استفاده می شود. اگر دستگاهی برای کار کردن نیاز به اتصال الکتریکی داشته باشد، مطمئناً در داخل آن نوعی برد وجود دارد که گاهی اوقات بسیار کوچک و نازک است.

همان طور که فناوری در طول سال ها پیشرفت کرده است، طراحی و توسعه برد های مدار چاپی نیز امکان ساخت قطعات کوچک تر، پیچیده تر و تخته های نازک تر و کم حجم را فراهم می کند. این امر فرآیند تعمیر برد را بسیار دشوار می کند. زیرا انواع مختلفی با اندازه ها و طراحی های مختلف وجود دارد. شما نمی توانید برای تعمیر، اصلاح یا تولید مجدد برد مدار چاپی به سراغ افراد عادی بروید. بسیار مهم است که به یک مرکز تخصصی تعمیر برد بروید که هم تجربه و هم تجهیزات لازم برای تحقق آن را دارد.

مانند هر چیزی که در طول زمان و استفاده طولانی مدت خراب می شود، برد های مدار چاپی نیز می توانند با مشکلات مختلفی مواجه شوند. از آسیب ردیابی که بر رسانایی برد و مدار تأثیر می گذارد تا خرابی قطعات که منجر به مرگ خازن ها یا دیود ها می شود، موارد خرابی زیادی در یک برد الکتریکی وجود دارد.

دانستن نحوه تعمیر بردهای PCB مهم است .زیرا اطلاع از تعمیر برد الکتریکی لوازم برقی مانند موبایل، یخچال، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، کولر گازی و غیره می تواند در هزینه شما صرفه جویی کند. اگر دستگاه برقی دارید که به دلیل خرابی برد به درستی کار نمی کند، تعویض آن می تواند هزینه بر باشد. با این حال، اگر بتوانید خودتان تعمیر PCB را انجام دهید، می تواند در زمان و هزینه شما صرفه جویی شود.

به عنوان یک تکنسین تعمیرات برد، وظیفه شما تست و تعمیر انواع سیستم های الکترونیکی است. برای یافتن و رفع مشکل، آزمایش‌ها یا عیب ‌یابی روی تجهیزات را اجرا می ‌کنید. ممکن است نیاز به سفارش قطعات و تعویض یا تعمیر قطعات داشته باشید. شما فردی هستید که می ‌توانید سیستم ‌های لازم را برای بسیاری از صنایع راه‌ اندازی کنید. برای به دست آوردن یک موقعیت شغلی عالی در این حوزه به یک مدرک یا آموزش حرفه ای و گواهینامه معتبر نیاز دارید.

مهارت های کلیدی مورد نیاز در این موقعیت شغلی شامل عیب یابی تجهیزات با استفاده از ابزار تخصصی است. هم چنین برای تکمیل کار و بحث در مورد مشکلات با مشتریان به دانش فنی نیاز دارید. شما باید مهارت های خدمات مشتری و ارتباطات را داشته باشید. مسئولیت های تکنسین الکترونیک شامل عیب یابی و تعمیر وسایل الکترونیکی، خواندن کتابچه های راهنما و نصب تجهیزات جدید، انجام خدمات و بازرسی های معمول، کمک به آموزش، استخدام و ارتقاء الکترونیکی و گزارش به سرپرست می باشد. شما باید بتوانید خدمات عالی به مشتریان ارائه دهید و سیستم ها و تجهیزات الکترونیکی را به طور موثر تعمیر و نگهداری کنید.

اگر شما علاقه مند به تبدیل شدن به یک تکنسین تعمیرات برد الکترونیکی هستید، یکی از اولین مواردی که باید در نظر بگیرید این است که به چه میزان تحصیلات نیاز دارید. ما مشخص کرده ایم که 22.7 درصد از تکنسین های تعمیرات الکترونیک دارای مدرک لیسانس هستند. از نظر سطوح تحصیلات عالی، ما دریافتیم که 2.3 درصد از تکنسین های تعمیرات الکترونیک دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند. حتی با وجود این که برخی از تکنسین های تعمیرات الکترونیک دارای مدرک دانشگاهی هستند، می توان تنها با مدرک دبیرستان و شرکت در دوره های آموزشی صفر تا صد و عملی به یکی از آن ها تبدیل شد.

آموزش تعمیرات برد الکترونیکی

برای موفقیت به عنوان یک تکنسین برد الکترونیکی، باید مهارت های مکانیکی قوی داشته باشید و از انجام وظایف با دستان خود لذت ببرید. تکنسین های برجسته الکترونیک می توانند از طیف گسترده ای از منابع برای حل مشکلات استفاده کنند و احساس راحتی کنند که به تنهایی و در یک تیم کار کنند.

تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر

یک تکنسین تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر حرفه ای وظیفه نگهداری سیستم های کامپیوتری، عیب یابی خطا ها و تعمیر سخت افزار و نرم افزار آن ها را بر عهده دارد. این متخصصان از دانش خود در شبکه و برنامه های نرم افزاری برای ارائه پشتیبانی فنی برای کارکنان و مشتریان در محل یا از راه دور استفاده می کنند. به عنوان یک تکنسین کامپیوتر باید در سیستم های کامپیوتری و عملکرد های شبکه به خوبی مسلط باشید.

تکنسین ‌های تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر وظایف روزانه مختلفی دارند، مانند نصب سیستم‌ های سخت‌افزاری یا نرم‌ افزاری جدید، تشخیص مشکلات رایانه ‌ای که در طول روز به وجود می ‌آیند و نگهداری از آن ها با به ‌روز رسانی سیستم‌ ها در صورت نیاز. آن ها ه مچنین مشکلات اتصال به شبکه را برطرف می کنند.تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر

یک تکنسین کامپیوتر خوب مهارت های حل مسئله و تفکر انتقادی عالی و دانش فنی گسترده ای در این زمینه دارد. آن ها همچنین باید بدانند که چگونه سیستم ها را به طور کارآمد بهینه کنند و در عین حال امنیت شبکه را بهبود بخشند و علاوه بر آن مهارت های ارتباطی قوی برای ارائه پشتیبانی به موقع به مشتری را در صورت نیاز داشته باشند.

به طور معمول، تعمیرکاران لپ تاپ و کامپیوتر با کارمندان سازمان در بخش ‌های مختلف برای کمک به رفع مشکلات رایانه‌ ای کار می‌کنند، هم چنین آن ها با سایر تکنسین‌های بخش IT یک شرکتهمکاری می‌ کنند تا بهترین پشتیبانی ممکن را ارائه دهند.

تکنسین ها باید مهارت های ارتباطی عالی داشته باشند، زیرا باید فناوری را برای افراد غیر فنی توضیح دهند. آن ها باید برای کار در ساعات مختلف و منعطف آماده شوند. به علاوه تعمیر کاران کامپیوتر باید برای انجام کار های فیزیکی مانند بلند کردن رایانه یا تجهیزات آماده باشند و در صورت لزوم آن ها را به مکان های دیگر منتقل کنند. یکی از وظایف تعمیرکاران لپ تاپ  و کامپیوتر ارائه خدمات عالی به مشتری می باشد و باید توانایی انجام چند کار را به صورت همزمان داشته باشند.

این افراد می توانند با دانش تخصصی خود در زمینه تعمیر انواع ماشین های اداری مانند پرینتر ها، اسکنر ها و دستگاه های فتوکپی و غیره کار کنند و درامد خود را افزایش دهند. این تعمیر کاران تست ‌های عملکرد را بر اساس الزامات انجام می ‌دهند، گزارش ‌های آزمایشی محصولات را در صورت نیاز تهیه می‌ کنند، ویروس‌ ها را حذف می‌ کنند و بد افزار ها، ابزار های تبلیغاتی مزاحم، جاسوس ‌افزارها و غیره را عیب‌ یابی می ‌کنند.

آن ها هم چنین اجزای سخت ‌افزار رایانه را برای اطمینان از عملکرد بهتر و تشخیص مشکلات اتصال شبکه تنظیم می‌ کنند. از دیگر وظایف تکنسین های تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ می توان به تعویض صفحه نمایش در رایانه ها، نصب و پیکر بندی برنامه های نرم افزاری، مونتاژ رایانه های رو میزی و لپ تاپ است. آن‌ ها باید مشکلاتی مانند مشکلات صفحه ‌نمایش، کارت‌ های شبکه، مادر برد ها، کارت‌ های گرافیکی، کارت‌ های صدا و مشکلات نرم‌افزاری مربوط به Outlook یا MS-Office، پیام‌ های خطای ویندوز و سایر موارد را در تاریخ برنامه ‌ریزی شده حل کنند.

بر اساس گزارش اداره آمار کار ایالات متحده (BLS) انتظار می رود فرصت های شغلی برای متخصصان پشتیبانی کامپیوتر در دوره 2016-2026 میلادی 11 درصد افزایش یابد که از میانگین برای همه مشاغل فراتر می رود. از آن جایی که شرکت ها از هر نوع سخت افزار و نرم افزار سیستم های خود را ارتقا خواهند داد، در آینده به متخصصان پشتیبانی بیشتری نیاز خواهد بود.

این تکنسین ها می توانند در صورت تکمیل مدرک لیسانس در مهندس کامپیوتری، علوم کامپیوتر یا یک رشته مرتبط و مدرک کاردانی در فناوری تعمیر و نگهداری کامپیوتر یا شرکت در دوره های آموزشی و کسب مدرک فنی و حرفه ای در این شغل پردرآمد فنی و تعمیراتی شروع به کار کرده و به درآمد بالا برسند.آموزش تعمیرات لپ تاپ

برای موفقیت به عنوان یک تکنسین کامپیوتر و رسیدن به درآمد های عالی، باید مهارت های حل مسئله و تفکر انتقادی عالی، دانش فنی گسترده و توانایی های خوب مدیریت کار را داشته باشید. یک تکنسین کامپیوتر درجه یک باید بتواند کارایی سیستم ها را بهینه کند، امنیت شبکه را بهبود بخشد، پشتیبانی فنی به موقع ارائه دهد و فناوری جدید را به سازمان معرفی کند.

تکنسین های تعمیر کامپیوتر باید بتوانند هر گونه مشکلی که در این تجهیزات ایجاد می شود را تشخیص داده و برطرف کنند. این اغلب مستلزم آن است که آن ها دانش گسترده ای از نحوه کار این سیستم ها داشته باشند. آن ها باید بدانند که چه اجزایی در هر یک از تجهیزات دخیل هستند، چگونه با یک دیگر تعامل دارند و چگونه مشکلات ممکن است رخ دهد.

شغل تکنسین تعمیر کامپیوتر می تواند راهی عالی برای شروع حرفه فنی شما باشد. این زمینه ای با فرصت های زیادی برای رشد است و می تواند به شما این شانس را بدهد که با انواع فن آوری های مختلف کار کنید. تکنسین های تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ در جایگاه های مختلفی از جمله مراکز پشتیبانی کامپیوتر شرکتی، تعمیرگاه ها و مراکز تماس تلفنی کار می کنند. آن ها همچنین ممکن است در دپارتمان ‌های کامپیوتر سازمان‌ های بزرگ یا در بخش خدمات مشتری تولید کنندگان کامپیوتر و ماشین‌ های اداری کار کنند.

بسیاری از تکنسین های تعمیر کامپیوتر در دفاتر تمیز و با نور کافی یا تعمیرگاه ها کار می کنند. برخی دیگر در اتاق های کامپیوتر یا اتاقک های کم نور کار می کنند. بسیاری از تکنسین های تعمیر کامپیوتر تمام وقت کار می کنند و برخی بیش از 40 ساعت در هفته کار می کنند. آن ها ممکن است عصرها و آخر هفته ها برای مشکلات اضطراری کار کنند.

تعمیرات لوازم صوتی و تصویری

تعمیرکاران لوازم صوتی و تصویری تجهیزات مربوط به این حوزه را برای استفاده در رویداد های زنده مانند کنسرت ها، بازی های ورزشی، همایش های تجاری، جلسات، وبینار ها و آموزش از راه دور و کلاس های مجازی، کنفرانس های ویدئویی مانند اسکایپ یا وبکس و نمایش های سرگرمی را راه اندازی، نگهداری و تعمیر می کنند. آن ها هم چنین ممکن است در تولید فیلم، برنامه های تلویزیونی، سی دی و دی وی دی کمک کنند.

این افراد با پروژکتور ها، سیستم های صوتی، میکروفون ها، تجهیزات میکس صدا، پروژکتور های سقفی، دوربین های ویدئویی، تجهیزات ضبط، تنظیم تقویت کننده ها، صفحه نمایش های ویدئویی، بلندگو ها و نور کار می کنند. یک تکنسین صوتی تصویری به مربیان، تولیدکنندگان برنامه، مهندسان تولید ضبط و مجریان برای تولید صدا، تصویر و ویدئو برای تولید سی دی، دی وی دی و هم چنین تولیدات تلویزیونی و فیلم کمک می کند.

معمولا شرکت های خصوصی و ارگان های دولتی به دنبال یک تکنسین  تعمیر لوازم صوتی و تصویری آگاه به جزئیات هستیند تا به تیم آن ها بپیوندد. مسئولیت های تعمیر کار لوازم صوتی و تصویری شامل حمل و نقل تجهیزات، راه اندازی دوربین، تجهیزات نور پردازی و فیلم برداری، ویرایش و کپی نوار های ویدئویی و سفارش موجودی می باشد. تعمیرات لوازم صوتی و تصویری یکی از بهترین شغل های فنی و تعمیراتی محسوب می شود که به علت بالا رفتن آمار استفاده از این تجهیزات نسبت به گذشته، دارای بازار کار عالی می باشد که به همین زودی متوقف نخواهد شد.تعمیرات لوازم صوتی و تصویری

برای موفقیت به عنوان یک تکنسین صوتی  و تصویری، باید تجربه حمل و نقل، مونتاژ، بهره برداری و تعمیر تجهیزات مورد استفاده برای تولید چند رسانه ای را داشته باشید. یک تکنسین صوتی و تصویری عالی، خلاق، انعطاف پذیر، و جزئیات گرا است و مهارت های ارتباطی و کار گروهی خوبی دارد.

یک تکنسین تعمیر لوازم صوتی و تصویری باید مهارت های ارتباطی کلامی و نوشتاری عالی داشته باشد و بتواند با ارتباط مناسب با مشتری، پروژه های زیادی را دریفت کرده و به درآمد عالی برسند. هم چنین ممکن است این افراد نورافکن های مرتبط و سایر سیستم های نور پردازی سفارشی را راه اندازی کند.

تکنسین ها تجهیزات سمعی و بصری را آزمایش می کنند و مشکلات مربوط به سیستم های تصویری، صوتی، سوئیچینگ و کنترل را برطرف می کنند. بر اساس گزارش اداره آمار کار جهانی، فرصت های شغلی برای تکنسین های صوتی و تصویری در دوره ده ساله 2016-2026 میلادی، هشت درصد رشد خواهد کرد. این سازمان دولتی اضافه می کند که تقاضا برای استخدام تعمیرکاران لوازم صوتی و تصویری از سوی شرکت ها، خانه های تفریحی و مدارس که می خواهند قابلیت های سمعی و بصری خود را بهبود بخشند، به طور چشم گیری افزایش خواهد یافت. این سازمان ‌ها به تکنسین‌ ها برای ترتیب، بهره‌ برداری، نگهداری و تعمیر تجهیزات با تکنولوژی پیشرفته نیاز دارند.

مجتمع آموزشی برق برگزار کننده بهترین دوره های فنی مانند: دوره آموزش تعمیرات موبایل ، دوره آموزش تعمیر لوازم خانگی ، دوره آموزش تعمیر برد ، دوره آموزش PLC و … می باشد. برای شرکت در دوره مورد نظر خود با شماره های آموزشگاه :02166577392 تماس حاصل نمایید.

رای دهید


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *