تهران - میدان انقلاب - روبه روی دانشگاه تهران - خیابان فخر رازی - نرسیده به خیابان جمهوری - ابتدای کوچه مهر - پلاک 4

5 مسئله ای که قبل از نصب پنل های خورشیدی باید آن ها را بررسی کنید

5 مسئله ای که قبل از نصب پنل های خورشیدی باید آن ها را بررسی کنید


پنل های خورشیدی یکی از تجهیزات تامین کننده برق می باشند که در سال های اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند. استفاده از این تجهیزات به دلیل این که از منبع انرژی تجدیدپذیر استفاده می کنند باعث شده تا در بسیاری از پشت بام های منازل و ساختمان های مختلف از آنها استفاده نمایند. برای نصب پنل های خورشیدی نیاز است تا نکاتی را مورد توجه قرار داد تا بتوان از این سیستم ها استفاده بهینه را کرد. در ادامه به 5 مسئله ای که قبل از نصب پنل های خورشیدی باید آن ها را بررسی کنید پرداخته ایم. برگزاری دوره آموزش هوشمند سازی ساختمان با 30% تخفیف دوره همین الان با مجتمع آموزشی برق تماس بگیرید.

  1. آیا سقفی دارید که بتواند پنل های خورشیدی را پشتیبانی کند

این نکته برای نصب پنل های خورشیدی بسیار حائز اهمیت بوده و نیاز است تا قبل از انجام هر گونه اقدامی نسبت به این مطلب اطمینان حاصل کرد. اگر سقف شما در تمام طول روز توسط سایه ساختمان های دیگر یا درختان بلند پوشیده شود، ممکن است پنل خورشیدی شما نتیجه مطلوبی را نداشته باشد. این نکته ای است که شما باید قبل از اقدام به هر گونه حرکت به جلو در رابطه با صفحات خورشیدی مورد  ارزیابی قرار دهید.

 

اگر آپارتمان خود را اجاره کرده اید یا در یک ساختمان چند واحدی زندگی می کنید، مجبور نیستید به طور کامل از انرژی خورشیدی صرف نظر کنید. به جای نصب پنل های خود، به سیستم خورشیدی مشترک یا اجتماعی نگاه کنید. این روش به بسیاری از مشتریان مختلف اجازه می دهد سهمی را در تأسیسات خورشیدی خریداری کرده و اعتبارات قبض برق خود را دریافت نمایند.

 

اگر برای نصب پنل خورشیدی پشت بام آفتابی مناسبی دارید، مطمئن شوید كه از نظر ساختاری از فرم مناسبی برخوردار باشد. تاسیسات خورشیدی این روزها می توانند به مدت 20 یا 25 سال با ضمانت ارائه شوند. اگر سقف شما نیاز به نوسازی داشته باشد، مراقبت از آن قبل از نصب پنل خورشیدی آسان تر خواهد بود. به این ترتیب، برای جدا کردن پنل های خود در هنگام بازسازی سقف و قرار دادن مجدد آنها، مجبور به پرداخت وقت و هزینه اضافی نخواهید بود. در حالی که این کار را انجام می دهید، اطمینان حاصل کنید که به هیچ وجه به تعهد نامه اتحادیه صاحبان خانه که به دلیل ایجاد تغییرات و نصب پنل خورشیدی در پشت بام را ممنوع می کنند برخورد نخواهید کرد.

 

در آخر،نیاز است تا آینده حیاط خود را تصور کنید. اگر اکنون سقف بدون مانع است اما شما فقط یک نهال بلوط برگ را در باغچه خود کاشته اید، ممکن است چند سال بعد در پشت بام به مشکل بخورید. آماده باشید تا شاخ و برگ های درخت را هرس کنید تا برای پنل های خورشیدی مشکلی را ایجاد نکند.

 

  1. آیا برای بهبود کارایی پنل خورشیدی هر کاری از دست شما ساخته است انجام داده اید

پیش از نصب پنل خورشیدی باید این سوال را در ذهن خود مرور کنید و ببینید که آیا پس از نصب صفحه خورشیدی حاضرید به آن رسیدگی کرده و اقدامات مناسب برای بهبود عملکرد آن را انجام دهید. میزان انرژی خورشیدی مورد نیاز شما برای تولید، به میزان مصرف شما بستگی دارد، بنابراین منطقی است که قبل از پرداخت هزینه برای همه آن صفحات، مصرف خود را تا حد ممکن کاهش دهید. قبل از تهیه نقشه اولیه، با یک ممیزی انرژی شروع کنید و به دنبال ارتقا بهره وری پنل خورشیدی باشید.

نصب پنل خورشیدی

نصب پنل خورشیدی بر روی تیرک مانند ایستگاه های مخابراتی بوده و باید پنل را بر روی تیرک سوار نموده و این کار را به گونه ای انجام داد که پنل ها دارای زاویه مناسبی با تابش

پیش از خرید پنل خورشیدی باید با فردی که در این زمینه تخصص دارد و همچنین فروشندگان صفحات خورشیدی مشورت نموده تا انتخاب درستی داشته باشید.

  1. آیا نصب کننده شما قابل اعتماد است

شما نمی توانید یک برقکار را که هرگز کار برق انجام نداده است برای نصب پنل خورشیدی استخدام نمایید. عملیات نصب صفحات خورشیدی نیاز به تخصص بالایی داشته و نیاز است تا فردی که برای انجام این کار به منزل شما می آید، از تجربه و مهارت کافی برخوردار باشد.

از آنجا که سلول های خورشیدی قطعات متحرک ندارند، بنابراین نیاز به نگهداری بسیار کمی دارند. بنابراین برای شرکت های بزرگی که از صفحات خورشیدی استفاده می کنند نیازی نیست تا فردی به عنوان مسئول نگهداری این تجهیزات به کار گرفته شود.

  1. پنل خورشیدی زمینی یا تیرکی

بسیاری از پنل های خورشیدی را بر روی زمین نصب کرده و برخی دیگر را بر روی ستون یا تیرک هایی نصب می نمایند. این که برای نصب شما کدام روش را انتخاب می کنید اهمیت بسیاری داشته و باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید. برای نصب پنل های خورشیدی بر روی زمین نیاز به پایه های نگهدارنده می باشد. نصب پنل بر روی زمین مزیت هایی نسبت به نصب بر روی تیرک دارد که از آن جمله می توان به ساده تر بودن نظافت شیشه های پنل خورشیدی و امکان تغییر زاویه پنل خورشیدی با تغییر فصل ها به سمت خورشید اشاره کرد.

در روش دیگر که قرار دادن پنل ها بر روی تیرک می باشد باید در ابتدا شالوده محکمی را تهیه کرده و میزان و نوع شالوده بستگی به وزن و ابعاد پنل خورشیدی مورد نظر دارد. این شالوده باید در مقابل وز بادهای شدید و زلزله مقاومت کافی را داشته باشد تا در موقع بروز این حوادث مشکلی برای پنل خورشیدی ایجاد نگردد. نصب پنل خورشیدی بر روی تیرک مانند ایستگاه های مخابراتی بوده و باید پنل را بر روی تیرک سوار نموده و این کار را به گونه ای انجام داد که پنل ها دارای زاویه مناسبی با تابش خورشید باشند. نیاز است تا در این گونه مواقع از یک بادخور در بین پایه و پنل استفاده نمود تا گرمای زیادی به پنل ها وارد نشده و راندمان آنها کاهش پیدا نکند.

جمع بندی

پنل های خورشیدی سیستم هایی سودمند می باشند که در سال های اخیر از اهمیت بسیاری برخوردار گشته اند و دلیل این امر صرفه جویی زیاد در مصرف انرژی برق می باشد. نصب پنل های خورشیدی نیازمند تخصص بالایی بوده و باید نکات بسیاری را مد نظر قرار داد. ما در این مقاله به ذکر 5 مسئله ای که قبل از نصب پنل های خورشیدی باید آن ها را بررسی کنید پرداختیم. به غیر از موارد ذکر شده  نیاز است تا پنل ها را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار داده تا پس از نصب با مشکلی مواجه نگردیم.

مجتمع آموزشی برق برگزار کننده دوره های آموزشی از جمله آموزش برق ساختمان ، آموزش تابلو برق صنعتی ، آموزش سیم پیچی موتور الکتریکی ، آموزش PLC و … می باشد . برای اطلاع از نحوه برگزاری دوره ها با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

5/5 - (1 امتیاز)


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *